Termeni si conditii de utilizare
 
Bine ati venit pe site-ul nostru. 

Vizitarea si in special comandarea produselor implica si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Va rugam sa cititi cu atentie atat modul in care se face comanda cat si termenii si conditiile ce trebuie acceptate si indeplinite. 

Ne rezervam dreptul de a face oricand modificari ale formei ori continutului site-ului Avim.ro fara o notificare prealabila. 

Va multumim pentru intelegere.
 
 Drepturi de autor
 
Intregul continut al site-ului Avim.ro - texte, imagini, grafica, baze de date, logo-uri, simboluri - este proprietatea SC Awim Expert SRL (denumita in cele ce urmeaza "Societatea") si a furnizorilor sai si este aparata de legea drepturilor de autor (Legea 8/1996). 

Folosirea fara acordul SC Awim Expert SRL a oricaruia dintre elementele site-ului se pedepeste conform legilor in vigoare. 

Parteneri 

Societatea are contracte de revanzare cu importatori unici ori importanti ai marcilor prezentate in site-ul Avim.ro. 

Despre calitatea produselor, autenticitatea marcilor ori orice alta nelamurire cu privire la o marca ori un produs anume va puteti adresa reprezentantului marcii respective ori importatorului in Romania. 

Greseli de tipar 

Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tipar ori de afisare cu privire la caracteristici tehnice, preturi, recomandari etc. 

In cazul putin probabil in care anumite date privind produsul au fost gresit introduse in continutul acestui site, Societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea, cu anuntarea clientului despre modificarea aparuta. 

Securitatea datelor personale 

Datele personale furnizate pe acest site vor fi folosite de catre Societate numai in scopul declarat al acestui site. 

Informatiile cerute in formularul de comanda sunt necesare si vor fi folosite numai pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client si, dupa caz, la transmiterea de informatii legate de promotii ori noi produse. 

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail oricarei terte parti sau altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
 
 Responsabilitate
 
Limitarea responsabilitatii 

SC Awim Expert SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta raspunzatoare de pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate de pe acest site. 
Acest site si materialele continute sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile"fara garantii de nici un fel. 

SC Awim Expert SRL nu ofera nici un fel de garantie, in mod expres ori implicit, in ceea ce priveste inclusiv dara fara limitare la functionarea acestui site, continutul, informatiile, produsele ori materialele prezentate pe site precum si potrivirea lor pentru un scop anumit. 

Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe proprie raspundere. SC Awim Expert SRL nu garanteaza ca acest site, serverul ori e-mail-urile trimise de pe Avim.ro sunt lipsite de virusi ori alte comportamente daunatoare. 

Societatea nu isi asuma raspunderea si nu acorda despagubiri de nici un fel pentru deteriorarea produselor livrate ori afectarea proprietatilor acestora ca urmare a manevrarii ori depozitarii necorespunzatoare de catre reprezentantii companiei ce executa serviciile de expeditie postale. 

Declinarea responsabilitatii 

Continutul acestui site (descrieri ale produselor, carcateristici tehnice, recomandari, imagini) a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor produselor respective in Romania. 

De aceea, Awim Expert SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru exactitatea datelor prezentate pe site-ul Avim.ro, ele fiind bazate pe datele funrizate de reprezentantii marcilor respective in Romania. Imaginile prezentate pe site ca ilustratie pot diferi de produsele livrate in orice mod (culoare, ambalaj, aspect etc.). 

Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stoc a produselor prezentate pe site. 

Societatea isi rezerva dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care importatorul nu asigura stocul corespunzator. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii catre client in cazul nelivrarii ori livrarii corespunzatoare este reprezentata numai de sumele de bani incasate in avans.